x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi, Gaddafi, haremuri şi lesbiene

Berlusconi, Gaddafi, haremuri şi lesbiene

de Carmen Plesa    |    27 Feb 2011   •   14:33

Premierul italian Silvio Berlusoni (74 de ani) s-a inspirat de la vechiul său prieten, preşedintele libian Muammar Gaddafi, când şi-a făcut "haremurile”.

"Mi-a spus că Bunga bunga era un harem pe care l-a copiat de la prietenul său Gaddafi, unde se dezbrăcau şi li se oferea plăceri corporale”, a mărturisit Ruby, marocanca pentru care premierul italian va ajunge la tribunal.

Ruby le-a mai spus procurorilor că termenul de "Bunga bunga” cu care au fost botezate petrecerile deochiate cu femei ale premierului, a venit tot de la colonelul Gaddafi şi este inspirat dintr-un banc obscen despre un act sexual în care au fost implicaţi doi exploratori prinşi de un trib.

Marocanca alintată "Ruby – hoaţa de inimi” le-a relatat jurnaliştilor de la The Sun despre fetele care dansau complet dezbrăcate şi despre swhow-urile cu lesbiene care se desfăşurau sub ochii şi pentru plăcerea premierului.

"Erau animatoare şi modele care se dezbrăcaseră complet. Un cuplu a început să danseze într-un mod foarte sexy (...) făcând un show lesbian. Eu stăteam lângă premier şi prietenul săi, erau singurii bărbaţi de acolo şi se distrau de minune”, a relatat Ruby despre una din nopţile petrecute la reşedinţa lui Silvio Berlusconi, alături de alte circa 30 de fete. În aceeaşi noaptea, Ruby spune că a văzut două fete mergând în dormitorul lui Berlusconi.

Marocanca susţine că ea doar a dansat foarte senzual, din buric, pentru Silvio Berlusoni, şi şi-a ridicat bluza doar ca să-şi arate abdomenul.

Tânăra a mai spus că premierul a complimentat-o din prima seară în care a văzut-o. "Mi-a spus că am picioare superbe şi o gură senzuală. M-a luat în birou la el, mi-a spus că a auzit că am nişte probleme şi mi-a dat un plic”, susţine Ruby. În plic erau 7.000 de euro.

Marocanca susţine că în noaptea în care i-a dat banii, premierul a venit la ea în cameră, s-a aşezat pe pat şi i-a vorbit despre politică, până la 4 dimineaţă.

Mărturiile tinerei nu par să-i fi convins pe procurori sau pe judecătoare care a decis ca premierul să fie judecat în aprilie, sub acuzaţia că a întreţinut relaţii sexuale cu o prostituată minoră.

Între timp, Berlusconi a mai slăbit prietenia cu "guru” libian, araătându-se îngrijorat, săptămâna trecută, că "nebunul de Gaddafi” ar putea trimite o rachetă către Italia.

×