x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bilanţul atacului armat asupra unei şcoli din Ohio a ajuns la trei morţi

Bilanţul atacului armat asupra unei şcoli din Ohio a ajuns la trei morţi

28 Feb 2012   •   19:39
Bilanţul atacului armat asupra unei şcoli din Ohio a ajuns la trei morţi

Atacul armat produs luni dimineata intr-un liceu din Chardon (Ohio) a ajuns la trei morti. Daniel Parmertor (16 ani) a fost prima victima a atacului comis de un elev al liceului, TJ Lane, in cantina scolii, acolo unde a deschis focul la intamplare.

Russell King jr. (17 ani) a fost declarat in moarte cerebrala luni noapte, iar marti dimineata medicii spitalului din Cleveland au declarat decesul unui al treilea elev, Demetrius Hewlin (17 ani). Rudele celui din urma au anuntat deja, conform BBC, ca vor dona organele "oamenilor pe care Demetrius si-a dorit intotdeauna sa ii ajute".

Alti doi liceeni se mai afla internati, unul dintre ei avand sanse minime de supravietuire.

Cat despre atacator, care urma sa compara marti seara in fata unui tribunal pentru delincventi juvenili, se stie ca TJ Lane (17 ani) era un tanar descris de colegi drept "retras", marcat de violenta domestica din familia care se destramase in 2002. De altfel, tatal baiatului a fost condamnat in doua randuri pentru "atac deosebit de grav", aflandu-se in spatele gratiilor in momentul in care fiul sau a comis oribila crima.

×
Subiecte în articol: scoala ohio atac armat