x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Biletul câştigător la loteria Euromillions, în valoare de 185 de milioane de euro, a fost revendicat

Biletul câştigător la loteria Euromillions, în valoare de 185 de milioane de euro, a fost revendicat

14 Iul 2011   •   18:53
Biletul câştigător la loteria Euromillions, în valoare de 185 de milioane de euro, a fost revendicat

Biletul castigator la loteria Euromillions, care se desfasoara in Marea Britanie, Spania, Franta, Belgia si Elvetia, care a continut toate numele extrase la tragerea de marti, a fost revendicat. Premiul de peste 161 de milioane de lire sterline (aproximativ 185 de milioane de euro) este cel mai mare castigat vreodata in Europa, batand recordul de 113 milioane de lire sterline, stabilit in octombrie 2010.

Oficialii loteriei nu au anuntat daca biletul a fost judecat de una sau mai multe persoane, cel care a sunat pentru a revendica premiul preferand sa-si pastreze anonimatul. S-a anuntat doar ca biletul castigator a fost jucat la o agentie de pe teritoriul Marii Britanii. In cazul in care biletul a fost jucat de o singura persoana, aceasta va intra direct pe locul 430 in topul celor mai bogati britanici, intocmit de Sunday Times in 2010.

Numerele castigatoare au fost 17, 19, 38, 42 si 45, iar cele doua Lucky Stars au fost 9 si 10. Posesorii altor doua bilete continand cele cinci numere si unul dintre cele doua Lucky Stars, jucate de asemenea in Marea Britanie, vor incasa cate un premiu de 1,7 milioane de lire sterline (circa doua milioane de euro).

×
Subiecte în articol: Marea Britanie loteriei premiu euromillions