x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Canadienii de la BlackBerry au primit o comanda de UN MILION de aparate de la un singur client!

Canadienii de la BlackBerry au primit o comanda de UN MILION de aparate de la un singur client!

14 Mar 2013   •   17:05
Canadienii de la BlackBerry au primit o comanda de UN MILION de aparate de la un singur client!

Producatorul canadian de telefoane BlackBerry a primit din partea unui singur "partener consacrat" o comanda pentru achizitia a 1 milion de telefoane BlackBerry 10, lansate in ianuarie, aceasta fiind cea mai mare comanda din istoria companiei.

 
"O comanda pentru 1 milion de aparate este un extraordinar vot de incredere in BlackBerry 10", a declarat Rick Costanzo, vicepresedinte executiv al BlackBerry, relateaza Bloomberg.
 
Un purtator de cuvant al companiei a refuzat sa spuna cine este cumparatorul.
 
BlackBerry are printre clienti companii si agentii guvernamentale, precum si unii dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Statele Unite, cea mai mare piata a sa.
 
Reprezentantii Verizon Wireles, cel mai mare operator de telefonie mobila din SUA, nu au fost disponibili, iar cei ai AT&T si Sprint Nextel, care ocupa urmatoarele doua pozitii pe piata americana, au refuzat sa comenteze.
 
Telefoanele din gama BlackBerry 10 sunt elementul central al strategiei de relansare adoptata de compania canadiana, dupa ce cota sa pe piata globala a scazut in raport cu iPhone de la Apple si aparatele cu sistemul Android de la Google.

×
Subiecte în articol: blackberry 10 comanda