x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bobbi Kristina va muri la 11 februarie, ca şi mama ei, Whitney Houston?

Bobbi Kristina va muri la 11 februarie, ca şi mama ei, Whitney Houston?

de Georgiana Mihalache    |    10 Feb 2015   •   18:53
Bobbi Kristina va muri la 11 februarie, ca şi mama ei, Whitney Houston?

Bobbi Kristina Brown, singurul copil al cântăreţei Whitney Huston, se află în continuare în comă artificială, după ce a fost găsită fără semne vitale în baia din apartamentul său, potrivit site-ului usatoday.com.

Tatăl fetei, cântăreţul Bobby Brown, şi alti membri ai familiei au fost permanent alături de tânără, insă nu au dat detalii în legătură cu starea sa de sănătate. Un reprezentant al familiei a declarat că fata se luptă pentru viaţă.

După ce Bobbi Kristina a fost găsită inconştientă şi a fost transportată la spital, publicaţiile din întreaga lume au transmis informaţii potrivit cărora fata are puţine şanse să supravieţuiască.

Fox News a citat o sursă conform căreia singurul lucru pe care îl poate face familia este acela de a accepta că Bobbi Kristina nu mai are şanse să îşi revină şi că medicii îi lasă să decidă cât timp o vor ţine în viaţă cu ajutorul aparatelor.

Revista People a scris că un doctor le-a spus apropiaţilor că nu se mai poate face nimic pentru Bobbi Kristina şi că toată lumea vine la spital pentru a-şi lua rămas bun.

Verişorul fetei a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook şi i-a îndemnat pe prietenii să-i să se roage în continuare pentru Bobbi Kristina. “Deşi doctorii nu văd nicio speranţă, noi toţi vrem să ştim ce s-a întâmplat cu ea, să continuăm să ne rugăm pentru Bobbi Kristina”, a scris el, citat de Fox News.

Bobby Brown, tatăl Kristinei a infirmat zvonurile potrivit cărora fata a fost deconectată de la aparatele care o ţin în viaţă: “Dacă aş infirma toate ştirile false din media, nu aş mai face altceva”, a spus acesta.

Bobby Brown nu a făcut însă nicio declaraţie cu privire la starea de sănătate a fiicei sale, iar această incertitudine nu face altceva decât să alimenteze zvonurile din jurul acestui caz.

Cu toate astea, o altă ştire difuzată de Fox News, afirmă că Bobbi Kristina Brown va fi deconectată de la aparatele care o mai ţin în viaţă la data de 11 februarie, exact la împlinirea a trei ani de la tragica dispariţie a ilustrei sale mame.

Astfel, simbolic, mama şi fiica vor rămâne împreună în eternitate, a afirmat o sursă din familia interpretului Bobby Brown, citată de postul american de televiziune.

×