x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe „Bollywood” cu happy end: Petrecere falsă, cu copii ostatici și o intervenție în forță a poliției

„Bollywood” cu happy end: Petrecere falsă, cu copii ostatici și o intervenție în forță a poliției

31 Ian 2020   •   22:10
„Bollywood” cu happy end: Petrecere falsă, cu copii ostatici și o intervenție în forță a poliției

Un indian care a aranjat o petrecere falsă de ziua de naştere a fiicei sale şi a luat apoi ostatici 23 de copii a fost împuşcat mortal de poliţie, au anunţat vineri responsabili oficiali, citaţi de dpa.

Toţi cei 23 de copii au fost salvaţi din casa bărbatului într-un sat din nordul statului Uttar Pradesh, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Anand Sharma.

Bărbatul, identificat ca Subhash Batham, era eliberat pe cauţiune într-un caz de crimă. El ceruse autorităţilor să renunţe la acuzaţiile împotriva sa.

Ulterior, localnicii i-au bătut soţia, a explicat Sharma, refuzând să confirme informaţii apărute în mass-media că aceasta a fost ucisă cu pietre.

Când sătenii au văzut-o pe soţia lui Batham încercând să fugă de la locul faptei, au aruncat în ea cu pietre şi cărămizi, a relatat canalul NDTV, adăugând că ea a murit vineri, din cauza rănilor.

Bărbatul i-a invitat pe copii la el în casă joi seară, spunând că o să sărbătorească ziua de naştere a fiicei sale de un an. Odată aflaţi înăuntru, el a blocat uşile şi a ameninţat pe toată lumea cu o armă, a mai spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

„Am încercat să negociem cu el, dar era agresiv şi trăgea cu arma din interiorul casei”. Poliţia a luat casa cu asalt în timpul nopţii şi l-a ucis, a explicat Sharma, adăugând că doi poliţişti au fost răniţi.

Copiii, cu vârste cuprinse între şase luni şi 15 ani, sunt în siguranţă. „A fost o noapte de panică şi teroare pentru săteni, care erau îngrijoraţi pentru copiii lor”, a adăugat Sharma.

Potrivit mass-media indiene, Batham credea cu sinceritate că este nevinovat. El i-a făcut pe localnici responsabili de arestarea sa în cazul de crimă şi a vrut să se răzbune.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ostatici india bollywood