x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Boris Johnson gafează din nou, declarând că Sir Patrick Stewart a jucat în ..."Star Wars"

Boris Johnson gafează din nou, declarând că Sir Patrick Stewart a jucat în ..."Star Wars"

17 Apr 2018   •   22:10
Boris Johnson gafează din nou, declarând că Sir Patrick Stewart a jucat în ..."Star Wars"

Boris Johnson a comis o nouă gafă, de data aceasta reuşind să îi înfurie pe fanii celebrului serial sci-fi "Star Trek", notează The Independent şi Digital Spy. 

Invitat duminică (15 aprilie), în cadrul emisiunii The Andrew Marr Show, fostul primar al Londrei a declarat că Sir Patrick Stewart - celebru pentru interpretarea căpitanului Jean-Luc Picard în universul "Star Trek" - a apărut în franciza ..."Star Wars". 

Johnson nu a fost însă singurul care a făcut această confuzie. Gazda emisiunii, Andrew Marr, a fost cel care a comis iniţial gafa, introducându-l pe cunoscutul actor - la rândul său invitat în cadrul show-ului - cu cuvintele: "Sir Patrick Stewart, cunoscut pentru X-Men şi Star Wars". 

Şi chiar dacă Stewart nu a putut corecta personal greşeala - apariţia sa în emisiune fiind preînregistrată - internetul i-a sărit imediat în ajutor, numeroşi comentatori exprimându-şi furia faţă de confuzia făcută de cei doi. 

"Oh Boris, ai mers cu îndrăzneală să citezi franciza greşită", a comentat ironic un utilizator pe Twitter, făcând aluzie la celebra frază din "Star Trek "a merge cu îndrăzneală acolo unde nimeni nu a mai fost vreodată". 

Sir Patrick Stewart a apărut în emisiune în calitate de reprezentant al People's Vote - o campanie în favoarea unui referendum cu privire la acordul privind ieşirea Regatului Unit din Uniunea Europeană.AGERPRES

×