x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Brett Kavanaugh, nominalizarea lui Trump la şefia Curţii Supreme, se confruntă cu o nouă acuzaţie de hărţuire sexuală

Brett Kavanaugh, nominalizarea lui Trump la şefia Curţii Supreme, se confruntă cu o nouă acuzaţie de hărţuire sexuală

24 Sep 2018   •   14:00
Brett Kavanaugh, nominalizarea lui Trump la şefia Curţii Supreme, se confruntă cu o nouă acuzaţie de hărţuire sexuală

O a doua femeie îl acuză de hărţuire sexuală pe judecătorul nominalizat de Trump la şefia Curţii Supreme a SUA, Brett Kavanaugh, scrie BBC.

Deborah Ramirez, o colegă de universitate a judecătorului, a spus pentru New Yorker că domnul Kavanaugh şi-a expus genitalele la o petrecere. Kavanaugh a respins acuzaţia.

Înainte ca Kavanaugh să preia scaunul vacant de la Curtea Supremă, acesta trebuie să fie aprobat de Comitetul Judiciar din Senat, iar apoi de întregul Senat.

Profesoara Christine Blasey Ford, care săptămâna trecută a afirmat că a fost hărţuită sexual în 1980 de Kavanaugh, a fost de acord să apară în faţa Senatului, marţi.

Noua acuzaţie împotriva lui Brett Kavanaugh

Deborah Ramirez a declarat că incidentul s-a petrecut în primul an la Yale University, în anul academic 1983-2984. Aceasta a afirmat că atât ea, cât şi Kavanaugh participau la o petrecere, unde au consumat alcool.

Aceasta a spus că, la un moment dat, un penis din plastic a fost îndreptat spre ea, iar ulterior Kavanaugh şi-a dat jos pantalonii. “Îmi amintesc că un penis era în faţa mea”, a spus aceasta. “Ştiam că asta nu este ce îmi doresc, chiar şi sub influenţa alcoolului.”

Aceasta spune că a fost nevoită să îl împingă din faţa ei. 

“Nu voiam să ating un penis până nu mă căsătoream”, a spus aceasta, referindu-se la cât de devotată este religiei ei. “Am fost ruşinată şi umilită.”

 

×