x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bulgarii susţin că încearcă să decodifice nişte mesaje de origine extraterestră!

Bulgarii susţin că încearcă să decodifice nişte mesaje de origine extraterestră!

de Ovidiu Ciutescu    |    02 Dec 2009   •   00:00
Bulgarii susţin că încearcă să decodifice nişte mesaje de origine extraterestră!

Un grup de cercetători de la Institutul de Cercetare Spaţială Bulgară susţin că lucrează în prezent la descifrarea unui sistem complex de simboluri care se materializează în mai multe mesaje venite de pe o altă planetă.



Lachezar Filipov, director adjunct al Institutului de Cercetări Spaţiale din cadrul Academiei Bulgare de Ştiinţe, a confirmat faptul că aceste cercetări sunt reale. Potrivit acestuia, angajaţii respectivului centru analizează 150 imagini cu cercuri şi alte simboluri apărute din senin în diverse colţuri ale lumii. Conform lui Filipov, aceste simboluri reprezintă pentru colegii săi răspunsurile pe care ni le punem faţă de existenţa vieţii în spaţiu. "Aceşti extratereştri traiesc acum printre noi şi ne supraveghează constant", - a spus Filip într-un interviu acordat pentru mass-media bulgară. "Ei nu sunt ostili faţă de noi, mai degrabă vor să ne ajute, dar noi nu suntem suficient de dezvoltaţi tehnologic şi social pentru a stabili un contact direct cu ei", a adăugat cercetătorul bulgar. Filipov susţine că inclusiv Vaticanul are cunoştiinţă despre existenţa vieţii extraterestre pe Terra!

"Rasa umană va reuşi să stabilească un contact cu ei în următorii 10-15 ani", spune Filipov care este convins că "extratereştrii nu se implică într-un dialog cu noi pentru că ar fi imoral din partea lor să intre în contact cu o rasă care încă nu îi poate înţelege".


×
Subiecte în articol: externe