x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Campanie contra COVID-19: Klopp şi jucătorii lui Liverpool mulţumesc personalului medical

Campanie contra COVID-19: Klopp şi jucătorii lui Liverpool mulţumesc personalului medical

27 Mar 2020   •   22:19
Campanie contra COVID-19: Klopp şi jucătorii lui Liverpool mulţumesc personalului medical

Liverpool a lansat o campanie prin care cei din cadrul clubului îşi arată recunoştinţa faţă de personalul medical care luptă împotriva coronavirusului. La iniţiativă a participat antrenorul Jurgen Klopp, dar şi jucătorii de la echipele masculine şi feminine.

Liverpool a ţinut să-şi arate recunoştinţa faţă de personalul medical din Marea Britanie care luptă contra coronavirusului în această perioadă.

Antrenorul Jurgen Klopp, dar şi jucătorii de la echipele masculine şi feminine, au transmis mesaje speciale pentru cei care îşi riscă vieţile, pe care i-au numit eroi.

„Salutare. Eu, stafful şi jucătorii de la Liverpool vrem să profităm de această ocazie şi să mulţumim tuturor oamenilor incredibili din domeniul medical. Este o muncă extraordinară pe care o depuneţi, iar în numele tuturor celor de la Liverpool vreau să vă mulţumesc sau, aşa cum spunem noi în Germania, !", a spus Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

În Marea Britanie s-au înregistrat peste 14.000 de cazuri de infectare cu COVID-19, iar 759 de persoane şi-au pierdut viaţa.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: liverpool coronavirus