x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Campanie inedită în Rusia: Primul vot este ca pierderea virginităţii, important este ca alegerea să fie bună: Vladimir Putin (VIDEO)

Campanie inedită în Rusia: Primul vot este ca pierderea virginităţii, important este ca alegerea să fie bună: Vladimir Putin (VIDEO)

de Mediafax    |    24 Feb 2012   •   14:53
Campanie inedită în Rusia: Primul vot este ca pierderea virginităţii, important este ca alegerea să fie bună: Vladimir Putin (VIDEO)

Tinerii rusi sunt invitati sa voteze in alegerile prezidentiale din 4 martie, in care favorit este actualul premier rus Valdimir Putin, prin intermediul unei campanii inedite lansate pe Internet, informeaza MEDIAFAX, care citeaza AFP.

Primul vot este ca pierderea virginitatii, important este ca alegerea sa fie buna: Vladimir Putin. Acesta este mesajul video de pe Internet care are ca scop sa incurajeze tinerii alegatori rusi sa mearga la alegerile prezidentiale din 4 martie.

Intr-unul dintre aceste mesaje video care pot fi gasite pe pagina de Internet www.perviiraz.ru, o tanara se afla in cabinetul unui doctor explicandu-i temerile de a-si pierde virginitatea. "Intelegeti domnule doctor, imi este foarte frica", spune tanara din inregistrare. "Va inteleg foarte bine, toti am avut o prima oara", ii raspunde doctorul acesteia.

"Imi este foarte frica, cu toate ca imi voi alege partenerul din dragoste", a adaugat tanara. "Nu merita sa iti fie frica. Important este sa ai incredere in cel pe care il vei alege, pentru ca increderea este dragostea. Iar in el putem avea incredere", spune doctorul privind catre o fotografie a lui Vladimir Putin dintr-o revista aflata in geanta tinerei.

Imediat dupa ce a iesit din cabinetul medical, tanara se grabeste spre un birou de votare. Mesajul video se incheie cu o imagine a candidatului la scrutinul din 4 martie, si cu sloganul "Putin. Prima oara, doar din dragoste".

Intr-o alta inregistrare video gasita pe acelasi site, o alta tanara isi exprima teama pe acelasi subiect. "Poate ca nu am nevoie de asa ceva?", spunea aceasta.

"Ba da, trebuie. Si este bine ca o faceti din dragoste. Va sustin in totalitate alegerea", raspundea medicul in timp ce camera facea un prim plan unei poze a lui Putin. "Cu el, va fi fara riscuri", adauga doctorul. Surazatoare, tanara alerga apoi catre un birou de votare.

Agentia de publicitate Aldus ADV a declarat ca a incercat sa "atraga atentia tinerilor" asupra necesitatii de a participa la scrutinul prezidential, fara a preciza insa cine a comandat inregistrarile video.

×
Subiecte în articol: presedinte Rusia alegeri Vladimir Putin