x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Lupte de stradă în Brazilia, după "măcelul" cu Germania! (VIDEO)

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Lupte de stradă în Brazilia, după "măcelul" cu Germania! (VIDEO)

09 Iul 2014   •   09:08
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Lupte de stradă în Brazilia, după "măcelul" cu Germania! (VIDEO)

Corecția aplicată de Germania naţionalei Braziliei (7 - 1) i-a înfuriat teribil pe fanii "Selecao", care au dezlănțuit iadul pe străzile marilor orașe din țara gazdă a Mondialului. Mii de tineri supăraţi au ieşit pe străzile marilor oraşe şi s-au luptat cu forţele de ordine, Poliţia Militară fiind nevoită să folosească gazele lacrimogene pentru a-i tempera pe "ultraşii" furiosi.

Potrivit cotidianului Folha de Sao Paulo, 20 de autobuze au fost incendiate în zona de sud a oraşului Sao Paolo într-un garaj în care se aflau vehicule în afara programului de lucru. Alte trei autobuze au fost arse în diverse cartiere ale megalopolisului brazilian.

Poliţia nu a confirmat dacă aceste incendii sunt direct legate de înfrângerea selecţionate Braziliei şi nu a dorit să confirme câte autobuze au fost incendiate.

Echipa Germaniei s-a calificat de o manieră incredibilă în finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie - 13 iulie), marţi, după ce a zdrobit formaţia gazdă cu scorul neverosimil de 7-1 (5-0), în semifinala jucată pe stadionul ''Mineirao'' din Belo Horizonte.

Germania, campioană mondială în 1954, 1974 şi 1990, va disputa a opta sa finală a competiţiei (le-a pierdut pe cele din 1966, 1982, 1986 şi 2002), după ce pe ultima o pierduse chiar în faţa Braziliei, în 2002.



×