x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cântecul "Don't Look Back In Anger" al trupei Oasis a devenit un imn împotriva terorii în Marea Britanie

Cântecul "Don't Look Back In Anger" al trupei Oasis a devenit un imn împotriva terorii în Marea Britanie

05 Iun 2017   •   15:26
Cântecul "Don't Look Back In Anger" al trupei Oasis a devenit un imn împotriva terorii în Marea Britanie

Hitul devenit clasic al Oasis "Don't Look Back in Anger" a devenit un fel de imn împotriva terorii în Marea Britanie după atacurile teroriste de la Manchester şi Londra din ultimele două săptămâni, relatează luni DPA. 

Scris de Noel Gallagher, cântecul a fost interpretat de Ariana Grande şi Coldplay la concertul de binefacere pentru victimele atentatului de la Manchester care s-a soldat cu 22 de morţi după concertul solistei americane. 

O versiune a cântecului - un single devenit numărul unu în topuri pentru Oasis în 1996 - a fost cântat de oamenii din mulţime în Piaţa St. Anne din Manchester în joia de după atentat. 

Titlul cântecului pare să se potrivească stării de spirit a mulţi dintre britanici, în contextul în care aceştia încearcă să revină la normalitate după atacuri, notează DPA. 

Cântecul are o rezonanţă specială la Manchester, locul de naştere al lui Noel Gallagher şi al fratelui său Liam, care a cântat şi el în concertul de duminică.

 www.agerpres.ro

×