x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cardiologul condamnat pentru uciderea lui Michael Jackson vrea să-și schimbe meseria. Decizia ȘOCANTĂ luată de Conrad Murray

Cardiologul condamnat pentru uciderea lui Michael Jackson vrea să-și schimbe meseria. Decizia ȘOCANTĂ luată de Conrad Murray

01 Noi 2013   •   09:13
Cardiologul condamnat pentru uciderea lui Michael Jackson vrea să-și schimbe meseria. Decizia ȘOCANTĂ luată de Conrad Murray

Jeff Adams, fosta gardă de corp a lui Conrad Murray, a declarat pentru Confidenti@l că medicul condamnat pentru uciderea prin imprudenţă a lui Michael Jackson țintește o carieră în muzică!

Murray, care a fost eliberat luni dintr-o închisoare din Los Angeles, după doi ani de detenţie, este convins că are tot ce-i trebuie pentru a călca pe urmele fostului său pacient, Michael Jackson.

"Murray crede că poate reuși într-o carieră muzicală, în viitor", a declarat Jeff Adams pentru New York Daily News.

Conrad Murray, în vârstă de 60 de ani, a fost eliberat în noaptea de duminică spre luni, la ora locală 12.01, după doar doi ani din cei patru ani de închisoare la care a fost condamnat.

Pedeapsa i-a fost redusă pentru "bună purtare", iar eliberarea sa este justificată prin dorinţa autorităţilor americane de a reduce numărul de deţinuţi din închisorile californiene, care au devenit extrem de aglomerate.

Decizia eliberării lui Murray a înfuriat-o la culme pe Katherine Jackson, mama celebrului cântăreţ. Femeia a declarat că nu i se pare corect ca medicul să iasă din închisoare, pentru că ea nu-şi va mai vedea niciodată fiul.

Michael Jackson a fost găsit fără suflare pe 25 iunie 2009, în locuinţa sa închiriată la Los Angeles, iar autopsia a relevat o supradoză de propofol, un anestezic puternic.


×