x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs. Momentele finale din viaţa cofondatorului Apple, povestite de sora acestuia

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs. Momentele finale din viaţa cofondatorului Apple, povestite de sora acestuia

de Departamentul Online    |    31 Oct 2011   •   11:57
Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs. Momentele finale din viaţa cofondatorului Apple, povestite de sora acestuia

Sora lui Steve Jobs, Mona Simpson, a povestit despre momentele finale ale fratelui ei si a marturisit care au fost ultimele cuvinte rostite de cofondatorul Apple, scrie Daily Mail.

Mona Simpson a vorbit intr-un elogiu emotionant la slujba memoriala din 16 octombrie despre clipele finale ale fratele ei. Ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs au fost "Oh wow. Oh wow. Oh wow". "Inainte de a ne parasi, s-a uitat la sora sa Patty, apoi pentru mai mult timp la copiii sai, la partenera sa de viata, Laurene, apoi prin ei, si a spus ultimele cuvinte, monosilabice, pe care le-a repetat de trei ori", a marturisit Mona Simpson.

Sora confondatorului Apple isi aminteste ca inainte de a muri, fratele ei parea ca urca pe munte: "Respiratia sa indica o calatorie dificila, un drum abrupt, altitudine", a spus Mona Simpson. "Laurene (sotia lui Steve Jobs - n.r.), stand langa el pe pat tresarea atunci cand existau pauze lungi intre respiratiile sale. Ea si cu mine ne-am uitat una la alta, apoi el inspira adanc si incepea din nou"", a mai spus Mona.

Cu o zi inainte de tragicul eveniment, Steve Jobs a sunat-o pe sora sa si i-a spus ca ii pare foarte, foarte rau ca ii paraseste si sa se grabeasca sa ajunga la Palo Alto. "Iti spun asta acum pentru ca mi-e teama ca nu vei ajunge la timp, scumpo", i-a explicat Steve Jobs surorii sale.

Mona Simpson este scriitoare si profesor de engleza la Universitatea din California. Ea l-a intalnit prima oara pe Steve Jobs cand avea 25 de ani si era o scriitoare la inceput de cariera.

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie, la varsta de 56 de ani.

×