x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni-Sarkozy protestează faţă de publicarea unei fotografii cu fiica sa

Carla Bruni-Sarkozy protestează faţă de publicarea unei fotografii cu fiica sa

de Mediafax    |    15 Mar 2012   •   12:10
Carla Bruni-Sarkozy protestează faţă de publicarea unei fotografii cu fiica sa

Carla Bruni-Sarkozy, sotia presedintelui francez, a cerut miercuri presei sa "respecte dreptul la viata privata" al copiilor sai, in urma publicarii unei fotografii in care apare alaturi de fiica sa Giulia, in varsta de mai putin de cinci luni, in editia de joi a revistei Paris Match, informeaza MEDIAFAX, care citeaza AFP.

Bruni-Sarkozy a publicat pe site-ul sau un "mesaj pentru presa".

"Anumite publicatii au decis sa publice fotografii facute impotriva vointei mele de catre paparazzi. Este un lucru obisnuit. Insa, in cazul de fata, cateva cadre surprind fata fiicei mele", se plange ea.

"Tin sa precizez ca acest lucru a fost facut fara nicio forma de consimtamant din partea mea. Deplang orice utilizare a imaginii copiilor mei si orice comunicare de informatii cu privire la intimitatea lor", adauga ea.

Potrivit anturajului Carlei Bruni-Sarkozy, aceste fotografii au fost postate pe mai multe site-uri belgiene, care nu au estompat fata bebelusului. Potrivit aceleiasi surse, editia de joi a Paris Match a utilizat, de asemenea, una dintre aceste fotografii pe coperta, dar a estompat fata, surprinsa din profil, a fetitei.

Fotografiile au fost realizate de mai multi paparazzi, in timp ce sotia presedintelui Nicolas Sarkozy iesea de la pediatrul fiicei sale, a precizat anturajul sau pentru AFP.

Prima Doamna, mama si a unui baiat in varsta de aproximativ 10 ani, aminteste ca si-a "exprimat in mod repetat punctul de vedere asupra acestui subiect". "Pozitia mea nu s-a schimbat", continua ea.

"In numele libertatii presei, am aceptat intotdeauna, fara impedimente, publicarea unor fotografii furate sau informatii eronate cu privire la viata mea privata, dar nu pot accepta si nu voi accepta niciodata ca dreptul copiilor mei de a trai liberi si in anonimat sa fie incalcat, indiferent de miza, perioada electorala sau nu", mai scrie ea.

"Cer, deci, inca o data presei vizate sa respecte dreptul la viata privata al copiilor mei, tinand cont de faptul ca nu pot trai izolati", subliniaza ea.

×