x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni Sarkozy : "Vom trăi ca toată lumea"

Carla Bruni Sarkozy : "Vom trăi ca toată lumea"

de Sînziana Stancu    |    08 Mai 2012   •   14:44
Carla Bruni Sarkozy : "Vom trăi ca toată lumea"

Ziua de 15 mai va fi cea in care se va face oficial "schimbarea de garda" la Elysee. Mai precis, Carla si Nicolas Sarkozy vor parasi definitiv Palatul Elysee.

Sarko intentioneaza sa se tina de cuvant si se va retrage din politica, asa cum le-a promis alegatorilor inainte de scrutinul decisiv pentru Presedintia Frantei. In locul fostului cuplu prezidential se va instala noul cuplu, Francois Hollande si prietena lui, ziarista devenita Prima Doamna a Frantei, Valerie Trierweiler.
Cu inima stransa, Carla a inceput sa faca deja bagajele, pentru ziua in care ea si sotul ei vor parasi palatul. De fapt, Carla nici nu a locuit prea mult in Elysee, ea preferand Villa Montmorency in timpul saptamanii, dezvaluie presa franceza.

S-a implicat in campanie
Chiar daca nu i-a placut prea mult politica, ea s-a implicat foarte mult, mai ales in ultimul timp, in campania electorala a sotului ei, pe care l-a sustinut cat a putut de mult, rupand chiar si din timpul acordat Juliei, bebelusul lor, abia nascut toamna trecuta.

Micuta Julia, nascuta in octombrie, a devenit si ea celebra, dar "pe cont propriu", fiind primul copil care a venit pe lume la Elysee, in timpul mandatului unui presedinte al celei de-a V-a Republici. Carla isi facuse si cateva planuri de anvergura, in ceea ce o privea, daca Nicolas ar fi castigat alegerile. Vroia sa lupte pentru drepturile femeilor si sa combata analfabetismul. De duminica seara, toate aceste planuri ale fostei Prime Doamne a Frantei au cazut.

Ca si sotul ei, Carla a anuntat in cercul lor de apropiati ca se va retrage din viata publica si ca ea si Nicolas vor trai "ca niste oameni obisnuiti", cel putin deocamdata, dupa cum dezvaluie publicatia Voici.

Le Figaro scrie la randul sau ca fostul fotomodel care a incercat si muzica, si filmul, ar fi spus ca vrea ca sotul ei "sa se odihneasca" acum si ca ii respecta suta la suta dorinta de a nu se implica in campania partidului sau, UMP, pentru alegerile legislative din 10 si 17 iunie. Pe un ton de umor usor sarcastic, le Figaro scrie ca astfel, sotii Sarkozy vor putea sa se instaleze linistiti, sambata seara, in fata televizorului, ,ca toata lumea> "fara stres, fara presiuni", pentru a urmari "o alta competitie ce va diviza Franta - finala spectacolului The Voice, emisiune adorata de amandoi. In plus, Carla si-ar putea continua nestingherita cariera muzicala sau "ar putea lua metroul, , fara sa se se mai deghizeze".

×