x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni "scapă" de sarcină pe 3 octombrie: "Vreau din nou să beau şi să fumez!"

Carla Bruni "scapă" de sarcină pe 3 octombrie: "Vreau din nou să beau şi să fumez!"

23 Sep 2011   •   10:34
Carla Bruni "scapă" de sarcină pe 3 octombrie: "Vreau din nou să beau şi să fumez!"

Prima Doamna a Frantei de-abia asteapta sa nasca. Si nu pentru ca ar vrea sa revina la forma supla de dinainte de sarcina, ci pentru a putea fuma sau bea un pahar cu vin. "Sincer, m-am saturat. Nu mai suport. Nu pot sa fumez, nu pot beau un pahar cu vin. De-abia astept sa se termine", a declarat Carla Bruni Sarkozy pentru revista "Le Parisien".

"Dureaza prea mult timp, dar mi-am dorit cu adevarat inca un copil", a mai spus Prima Doamna a Frantei.

Copilul presedintelui francez urmeaza sa se nasca la 3 octombrie, chiar de Ziua nationala a Germaniei, dupa cum a declarat pentru cotidianul german Bild tatal presedintelui Frantei.

"Conform previziunilor, nasterea va avea loc la 3 octombrie", a afirmat Pal Sarkozy, care a precizat ca viitorul sau nepot va fi botezat in sanul Bisericii catolice.

Medicii i-au recomandat Primei Doamne a Frantei stare de relaxare totala, fara niciun efort si stres. Zilele trecute, Carla Bruni Sarkozy a aparut in public de Ziua patrimoniului cultural al Frantei, dar in perioada urmatoare, spun apropiatii sai, ea va evita astfel de aparitii.

"Are 43 de ani si o sarcina tarzie. Este destul de firesc sa-si ia masuri de maxima precautie", este de parere unul din prietenii din copilarie ai sotiei presedintelui francez.

Despre sexul copilului, presa franceza dezvaluia recent ca sotii Sarkozy asteapta un baiat. Carla Bruni Sarkozy insista insa ca nu doreste sa stie sexul viitorului sau copil. Mai mult, ea a declarat deja ca isi va feri pruncul de mass-media si nu va permite publicarea vreunei fotografii cu acesta.

Carla Bruni Sarkozy, in varsta de 43 de ani, mai are un baiat al carui tata este profesorul de filozofie Raphael Enthoven, iar Nicolas Sarkozy, care are 56 de ani, mai are trei fii din cele doua casatorii anterioare.

×
Subiecte în articol: sarkozy franta carla bruni