x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni Srakozy a încetat să îşi mai alăpteze fiica, din cauza stresului alegerilor

Carla Bruni Srakozy a încetat să îşi mai alăpteze fiica, din cauza stresului alegerilor

de Mediafax    |    01 Mai 2012   •   14:41
Carla Bruni Srakozy a încetat să îşi mai alăpteze fiica, din cauza stresului alegerilor

Presiunea alegerilor a afectat-o atat de mult pe Carla Bruni Sarkozy, in varsta de 44 de ani, care sufera de "un adevarat soc psihologic" din cauza brutalitatii insultelor adresate sotului ei, incat a incetat sa o mai alapteze pe fiica sa la san, relateaza Daily Mail.

Fostul fotomodel "plange frecvent" si "se descarca nervos pe prieteni", odata cu apropierea finalului cursei pentru ocuparea Palatului Elysee, potrivit editiei de luni a revistei franceze Closer, citata de pubicatia britanica.

"Natura sa placuta din 2009 a disparut. In prezent, inclusiv somnul ii este afectat, ceea ce o obliga sa aiba si mai multa grija de ea, dupa ce a oprit alaptarea la san a micutei Giulia, lucru pe care isi dorea sa il faca pana la varsta de opt luni", scrie revista franceza.

Bruni Sarkozy "traverseaza cele mai rele momente de cand este Prima Doamna, nu doar pentru ca nu stie ce se va intampla in turul doi al alegerilor prezidentiale, prevazut pentru 6 mai, ci si pentru ca nu poate suporta violenta campaniei electorale", continua publicatia franceza.

Potrivit Closer, prietenii Primei Doamne au dezvaluit starea "fragila si nervoasa" a acesteia, odata cu apropierea scrutinului de duminica, in care Nicolas Sarkozy este prezentat de sondaje ca perdant.

"Atacurile verbale violente la care sotul sau este supus par sa reprezinte un adevarat soc psihologic pentru Prima Doamna. Neobisnuita cu lumea politica, Carla a descoperit brutalitatea fara precedent a carei tinta este", scrie revista, si "reactioneaza ca si cum este jupuita de vie, fiind devastata de cea mai mica insulta sau critica adresata sotului ei".

In pofida celor patru ani de casatorie cu presedintele, Carla nu este pregatita pentru aceste atacuri, fata de care reactioneaza ca si cum ar viza-o pe ea personal, subliniaza Closer, adaugand ca aceasta, in loc sa isi petreaca timpul cu Giulia si mama sa, s-a alaturat campaniei sotului ei. De asemenea, familia ei este ingrijorata ca Bruni Sarkozy este "atat de afectata" de efectele campaniei, potrivit publicatiei franceze.

Carla Bruni Sarkozy declara, intr-un interviu, in martie, ca vrea sa fie "un avantaj" in campania sotului sau pentru obtinerea unui nou mandat de cinci ani, exprimandu-si temerea ca acesta ar putea "muri" din cauza "programului sau de 20 de ore de lucru" si "inimaginabilul sau simt al datoriei".

In februarie, Nicolas Sarkozy, in varsta de 56 de ani, declara ca ar "deveni mai degraba calugar" decat sa se intoarca in politica, in cazul in care va pierde alegerile.

In acest caz, el nu va mai putea fi ministru sau primar, ci va fi nevoit sa paraseasca politica, a declarat sotia sa.

×