x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Casă Albă pare că afirmă că a existat o relaţie între Donald Trump şi Stormy Daniels

Casă Albă pare că afirmă că a existat o relaţie între Donald Trump şi Stormy Daniels

08 Mar 2018   •   14:04
Casă Albă pare că afirmă că a existat o relaţie între Donald Trump şi Stormy Daniels

Casa Albă a făcut o afirmaţie misterioasă potrivit căreia Donald Trump a câştigat în cazul “procedurilor arbitrale” în faţa actriţe de filme pentru adulţi care susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu preşedintele SUA în urmă cu un deceniu, scrie The Guardian.

Secretara de presă de la Casa Albă, Sarah Sanders, a surprins audienţele când a confirmat că a existant un contact între Donald Trump şi Stormy Daniels, pe numele real Stephanie Clifford.

“Acest caz a fost deja câştigat în procedura arbitrală, iar în legătură cu orice altceva legat de asta vă adresaţi avocatului preşedintelui”, a spus Sanders, care a insistat că Trump respinge acuzaţiile aduse de Daniels.

La conferinţa de presă care a avut loc miercuri, Sarah Sanders a fost presată de jurnalişti pentru a oferi informaţii despre momentul în care a avut loc arbitrajul şi în legătură cu persoana care l-a câştigat.

Actriţa l-a dat în judecată pe Donald Trump, miercuri, pentru că avocatul acestuia ar fi recurs la “tactici de intimidare şi coerciţie” pentru ca Clifford să semneze declaraţia falsă prin care să afirme că relaţia ei cu Trump a fost o ştire falsă.

Avocatul personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, a declarat luna trecută că i-a plătit personal 130.000 de dolari lui Clifford, pentru a păstra tăcerea în privinţa relaţiei care a avut loc între aceasta şi preşedintele SUA.

 

×
Subiecte în articol: Stormy Daniels donald trump