x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Casa regală britanică a trimis 600 de invitaţii la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Casa regală britanică a trimis 600 de invitaţii la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

22 Mar 2018   •   22:00
Casa regală britanică a trimis 600 de invitaţii la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Casa regală britanică a anunţat joi că a trimis 600 de invitaţii la nunta prinţului Harry cu logodnica sa, fosta actriţă americană Meghan Markle, informează DPA şi AFP.

Invitaţiile au fost făcute în numele prinţului Charles, tatăl lui Harry, pentru participarea la serviciul religios care va avea loc în data de 19 mai la capela St. George a Castelului Windsor, urmat de o recepţie găzduită de regina Elisabeta a II-a.

''Seara, aproximativ 200 de invitaţi sunt aşteptaţi să participe la recepţia de la Frogmore House, oferită de prinţul de Wales (prinţul Charles)'', a precizat pe Twitter Palatul Kensington, care îi reprezintă pe Harry şi Meghan.

Palatul Kensington a postat o fotografie în care pot fi văzute mai multe invitaţii purtând emblema imprimată în aur a prinţului de Wales, formată din trei pene, precum şi spaţiul gol în care va fi trecut numele fiecăruia dintre cei 600 de invitaţi care vor participa, potrivit presei britanice.

Invitaţiile specifică ţinuta obligatorie pentru eveniment: ''Uniformă, frac, costum, (iar pentru femei) rochie de zi cu pălărie''.

Comentatorii casei regale şi firmele de pariuri au încercat să ghicească câteva dintre numele invitaţilor, printre favoriţi aflându-se actorul canadian Patrick Adams, colegul de platoul al lui Markle în serialul ''Suits'', muzicianul Elton John, care este aşteptat să susţină un recital la castel, David şi Victoria Beckham, jucătoarea de tenis Serena Williams şi fostul membru al formaţiei Beatles, Paul McCartney.

Alte supoziţii îi vizează pe fostul preşedinte american Barack Obama şi pe soţia sa, Michelle, dar surse oficiale au avertizat că o invitaţie către aceştia ar încălca protocolul diplomatic dacă nu ar fi invitat şi preşedintele Donald Trump.AGERPRES

×