x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CATASTROFA AVIATICĂ: Echipe ucrainene au găsit 186 de cadavre. Separatiştii nu îi lasă să ia nimic din zonă

CATASTROFA AVIATICĂ: Echipe ucrainene au găsit 186 de cadavre. Separatiştii nu îi lasă să ia nimic din zonă

19 Iul 2014   •   13:50
 CATASTROFA AVIATICĂ: Echipe ucrainene au găsit 186 de cadavre. Separatiştii nu îi lasă să ia nimic din zonă
Sursa foto: ANASTASIA VLASOVA/EPA

Echipele Ministerului ucrainean pentru situaţii de urgenţă au explorat o suprafaţă de 18 kmp din totalul de 25 kmp ai locului unde s-a prăbuşit joi avionul malaezian de pasageri şi au găsit 186 de cadavre, a anunţat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Consiliului pentru securitate şi apărare naţională de la Kiev, Andrei Lîsenko, transmite Reuters.

'La ora 07.00 a zilei de 19 iulie, fuseseră găsite 186 de cadavre. Suprafaţa care trebuie examinată are 25 kilometri pătraţi. Optsprezece kilometri pătraţi au fost deja verificaţi', a declarat Lîsenko într-o conferinţă de presă.

Cine este românul mort în urma prăbușirii avionului Malaysia Airlines

Acesta a adăugat că 'luptătorii le-au permis accesul lucrătorilor Ministerului de urgenţă, dar nu îi lasă să ia nimic din zonă. Luptătorii iau tot ce s-a găsit'. 
Responsabilul ucrainean a mai menţionat că până în prezent cutiile negre ale avionului prăbuşit nu au fost predate Kievului şi nu are informaţii în legătură cu acestea.

AVIONUL PRĂBUŞIT ÎN UCRAINA. MOMENTUL IMPACTULUI A FOST FILMAT! (VIDEO)

El a reiterat totodată poziţia Kievului în sensul că se poate ajunge la un acord de încetare a focului cu rebelii în cazul în care aceştia renunţă la arme, predau controlul frontierei şi permit accesul observatorilor internaţionali pentru a evalua situaţia. (Agerpres)






×