x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Caz cutremurătorT! Un bărbat de 35 de ani și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit, după care i-ar fi mâncat inima

Caz cutremurătorT! Un bărbat de 35 de ani și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit, după care i-ar fi mâncat inima

30 Aug 2017   •   20:54
Caz cutremurătorT! Un bărbat de 35 de ani și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit, după care i-ar fi mâncat inima

Un tânăr de 35 de ani și-a ucis mama, înjunghiind-o mortal, după care i-a scos inima din piept și a mâncat-o, scrie Daily Mail.

Potrivit sursei citate, Sunil Kuchakurni, cunoscut drept un alcoolic, și-a vizitat mama, Yelava, 65 de ani, la locuința acesteia din Mahawala Vasant, în regiunea Maharashtra, din nordul Indiei, pentru a-i cere bani.

Furios că mama lui a refuzat să-i de bani, bărbatul a luat un cuțit din bucătărie și a înjunghiat-o.

Poliția locală susține că criminalul i-ar fi scos intenstinele femeii și inima, pe care apoi ar fi mâncat-o, după ce a asezonat-o cu piper și chutney, un condiment cu specific asiatic.

Vecinii l-au văzut apoi pe bărbat umblând pe stradă, cu sânge pe el, și au alertat poliția.

"Bărbatul era șomer și supraviețuia din pensia mamei lui. Era alcoolic și fura des bani de la mama lui. Soția și copiii îl părăsiseră, iar mama lui se săturase să-i mai dea bani. Într-un moment de furie, a înjunghiat-o mortal. Apoi, iar fi luat inima și a așezat-o pe o farfurie. Suspectăm că ar fi mâncat și alte părți din corpul mamei sale, dar trebuie să finalizăm ancheta pentru a ne pronunța", a declarat un inspector de poliție.Observator.tv

×