x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CAZ INCREDIBIL într-un spital din Filipine! Ce-i face o asistentă unui bebeluş ca să nu mai plângă

CAZ INCREDIBIL într-un spital din Filipine! Ce-i face o asistentă unui bebeluş ca să nu mai plângă

13 Mai 2014   •   11:49

Ryan Noval a postat pe Facebook patru fotografii care-l prezintă pe fiul său de numai 5 zile, într-o maternitate din Filipine, cu banda adezivă lipită pe gură. Micuţul neajutorat udase scutecul şi plângea, iar asistenta medicală, furioasă, i-a pus bebeluşului bandă adezivă pe gură ca să tacă, scrie New York Daily News.

Tatăl băieţelului, şocat de ceea ce i-a făcut asistenta fiului său, l-a fotografiat pe băieţel şi a postat imaginile pe Facebook.

"Ceea ce s-a întâmplat cu fiul meu n-are nicio legătură cu a fi profesionist sau uman. Soţia mea a întrebat-o pe asistentă de ce fiul nostru are bandă adezivă lipită pe gură, iar răspunsul a fost că 'bebeluşul vostru era prea gălăgios, aşa că i-a pus bandă pe gură'", a scris Ryan pe reţeaua de socializare.

Mama băieţelului a rugat-o apoi pe asistentă să îndepărteze banda adezivă de pe faţa fiului ei, însă femeia i-a replicat că o poate face şi singură. Într-un final, asistenta a îndepărtat banda, provocându-i însă durere copilului.

Părinţii bebeluşului au făcut o plângere la conducerea maternităţii, invetigaţia fiind în derulare.


×