x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cazul incredibil ale unei tinere care a îmbătrânit 50 de ani în câteva zile! (FOTO+VIDEO)

Cazul incredibil ale unei tinere care a îmbătrânit 50 de ani în câteva zile! (FOTO+VIDEO)

13 Oct 2011   •   19:22
Cazul incredibil ale unei tinere care a îmbătrânit 50 de ani în câteva zile! (FOTO+VIDEO)

Un caz mai putin obisnuit a bulversat lumea medicala, doctorii fiind uluiti de o boala misterioasa, care in 2008 i-a provocat unei tinere in varsta de 23 de ani o imbatranire de jumatate de secol, in decursul a doar cateva zile!

Acum in varsta de 26 de ani, vietnameza Nguyen Thi Phuong arata ca o septuagenara, afectiunea bizara lasand-o cu fata plina de riduri si cu pielea atarnandu-i pe corp. Boala a fost declansata de o crema pe care femeia a folosit-o pentru a-si trata o alergie pe care o capatase la consumul de peste si fructe de mare.

Dupa o luna iritatia a disparut, insa s-a declansat bizarul proces, ireversibil, de imbatranire, singura explicatie relativ plauzibila fiind aceea potrivit careia crema folosita continea o concentratie excesiva de steroizi.

In ciuda aspectului mai putin placut al “tinerei', care are in continuare ciclu menstrual si nu acuza probleme de calvitie sau ale danturii, sotul acesteia, un tamplar in varsta de 33 de ani spune ca isi iubeste sotia la fel de mult ca inainte de declansarea bizarei afectiuni, conform Daily Mail.

×
Subiecte în articol: Vietnam imbatranire lumea medicala