x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce a postat Rihanna pe Twitter la 11 ani de la atentatele de la 11 septembrie din SUA

Ce a postat Rihanna pe Twitter la 11 ani de la atentatele de la 11 septembrie din SUA

12 Sep 2012   •   08:48
Ce a postat Rihanna pe Twitter la 11 ani de la atentatele de la 11 septembrie din SUA

Cantareata Rihanna a marcat 11 ani de la atentatele de la 11 septembrie din SUA publicand pe Twitter o poveste emotionanta, scrie Daily Mail.

"Intr-o zi o femeie a alergat si a imbratisat un pompier care se afla intr-un magazin. Pompierul tocmai iesise dintr-o tura de 72 de ore. Cand a vazut ca pompierul este incordat si iritat de gestul ei, femeia si-a dat seama ca nu o recunoaste. Femeia i-a dat drumul pompierului si cu lacrimi in ochi si cu un zambet sincer, i-a spus: "Tu ai fost cel care m-a scos din World Trade Center pe 11 septembrie 2001", a scris Rihanna pe Twitter.

La 11 septembrie 2001, SUA s-au confruntat cu patru atacuri teroriste care au vizat, prin deturnarea de avioane civile, cele doua turnuri World Trade Center din New York, Pentagonul si cladirea Capitoliului, din Washington. Primele trei atacuri au fost reusite, in timp ce al patrulea avion capturat de teroristi s-a prabusit pe un camp dupa ce pasagerii au ripostat. Numarul victimelor din cele patru atentate s-a ridicat la 2.978, cei mai multi fiind in New York, 2.749.

Gruparea terorista responsabila pentru atacurile din 11 septembrie 2001 a fost al-Qaida. Liderul acesteia, Osama bin Laden , a devenit cel mai cautat criminal al Statelor Unite al Americii. Dupa o vanatoare ce a durat mai bine de zece ani, bin Laden a fost omorat de fortele americane.

×