x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce au descoperit medicii în burta unei gravide în a 41-a săptămână. "A fost un şoc pentru noi"

Ce au descoperit medicii în burta unei gravide în a 41-a săptămână. "A fost un şoc pentru noi"

18 Dec 2013   •   09:44
Ce au descoperit medicii în burta unei gravide în a 41-a săptămână. "A fost un şoc pentru noi"

O femeie în vârstă de 37 de ani din Brazilia a trăit un şoc atunci când a ajuns de urgenţă la spital.

Femeia care fusese supravegheată de moaşe încă de la începutul sarcinii, a ajuns de urgenţă la spital după ce se plângea de dureri ascuţite. Ea a fost internată la spital susţinând că este însărcinată în 41 de săptămâni.

Pentru că doctorii nu au reuşit să detecteze bătăile inimii ale fătului, au dus-o de urgenţă în sala de operaţii pentru a-i i se face cezariană.

Directoarea spitalului a declarat că ''Făcuse toate tratamentele şi deja depăşise termenul. Doctorii nu au auzit bătăile inimii copilului şi au decis că nu aveau timp pentru o ecografie. În sala de operaţii au avut parte de un şoc când au văzut că nu există niciun copil în burtă".

Soţul femeii le-a spus doctorilor că aceasta a fost a doua ''sarcină'' într-un interval de un an. La sfârşitul anului trecut, femeia s-a dus la spital , iar când s-a întors acasă a susţinut că a născut un copil mort, însă nu i-a arătat nici un certificat de deces soţului ei, scrie daily mail.

Cazul a fost înregistrat ca o "sarcină falsă". Aceasta este o afecţiune foarte rară, care intervine atunci când o femeie este convinsă că este însărcinată, chiar are toate simptomele unei gravide, însă nu are copil. Femeia de 37 de ani a fost externată din maternitate, dar a fost internată din nou la psihiatrie.


×
Subiecte în articol: gravida sarcina falsa urgenta bebelus