x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce şoc îl aştepta în pat pe un pensionar la o întâlnire online!

Ce şoc îl aştepta în pat pe un pensionar la o întâlnire online!

25 Oct 2013   •   21:44
Ce şoc îl aştepta în pat pe un pensionar la o întâlnire online!

După ce s-a pensionat, cu mult prea mult timp liber la dispoziţie, un bărbat a descoperit pasiunea discuţiilor pe internet şi chiar când a încercat să împlinească o relaţia virtuală s-a trezit în faţa celei mai mari surprize de care putea avea parte!

Proaspăt pensionar, un chinez în vârstă de 57 de ani, bântuia camerele de chat sub devastatorul pseudonim "Bun în a-i înţelege pe ceilalţi", în căutarea unor doamne care să se lase cât mai înţelese...  Şi povestea a început după ce întâlnit-o pe "Singurătatea florilor şi a plantelor".

Relaţia online a avut la bază sinceritatea deplină a celor doi participanţi, el i-a trimis o poză, a unui amic in vremea milităriei, ea, pe cea a unei prietene de-a sa, extrem de atrăgătoare. El a spus că este respectatul director al unei companii, însingurat după decesul soţiei sale, ea, mamă a unui copil, măritată cu un odios infractor care ispăşea o sentinţă de cinci ani de închisoare.

În momentul în care cuvintele au devenit de prisos, înflăcăraţi de ceea ce văzuseră în imaginile pe care le-au schimbat, cei doi au hotărât să se întâlnească şi să se dedea la acte pasionale, ce urmau să se comită în obscurul anonimat al unei camere de hotel.

În ziua stabilită pentru întâlnire, soţul femeii, care era de fapt un camionagiu,  a sosit acasă mult mai devreme decât ora la care ar fi trebuit. Cu ajutorul neglijenţei soţiei sale, a descoperit conversaţiile înflăcărate ale acesteia pe internet şi a conceput un plan pentru a surprinde în flagrant adulterul. I-a telefonat nevestei şi i-a comunicat faptul că urmează să plece imediat într-o nouă cursă. Fără griji, aceasta a garat copilul la părinţii săi, şi a zburat purtată de aripile iubirii către hotelul unde avea întâlnire cu dragostea.

Şi de aici începe nebunia. Ajunsă la hotel, femeia a urcat în cameră aşteptându-şi lasciv şi nerăbdătoare iubitul.
Când uşa camerei s-a deschis, a rămas stupefiată, în prag se afla socrul său! Amândoi au rămas cu gura căscată în momentul în care şi-a făcut apariţia şi soţul încornorat, nimeni altul decât fiul iubăreţului pensionar.
A ieşit un tămbălău imens, care s-a lăsat cu intervenţia poliţiei, soţia infidelă  a rămas fără trei dinţi, pensionarul, cu ceva vânătăi şi fără respectului fiului său, iar bărbatul înşelat a fost recompensat cu cinci zile de închisoare!

×