x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cel mai "binecuvântat" om de pe Planetă? Are 39 de soţii, 94 de copii şi 33 de nepoţi!

Cel mai "binecuvântat" om de pe Planetă? Are 39 de soţii, 94 de copii şi 33 de nepoţi!

20 Feb 2011   •   12:09
Cel mai "binecuvântat" om de pe Planetă? Are 39 de soţii, 94 de copii şi 33 de nepoţi!

Ziona Chana este capul cele mai numeroase familii din lume. Cele 39 de neveste fac cu rândul în patul bărbatului, care se consideră cel mai fericit om de pe Planetă. "Simt că Dumnezeu m-a binecuvântat. Mi-a dat atâţia oameni de care să am grijă şi mă consider într-adevăr fericit", a declarat Ziona, care locuieşte în satul Baktawng, Mizoram, nord-estul Indiei.

Într-un singur an, Ziona şi-a luat 10 soţii. Bărbatul locuieşte cu întreaga familie într-o casă cu 100 de dormitoare, iar soţiile cele mai tinere au camerele lângă cea a lui Ziona.

"Stăm aproape de el pentru că este cea mai importantă persoană din casă. În plus, este cel mai arătos bărbat din sat", a declarat Rinkmini, soţia de 35 de ani. Ea a mărturisit că Ziona a zarit-o într-o dimineaţă, în urmă cu 18 ani, i-a scris o scrisoare şi a cerut-o de nevastă.

Huntharnghanki, o altă soţie, susţine că toţi membrii familiei se înţeleg de minune. Iar unul dintre secrete ar fi sistemul bazat pe "înţelegere şi respect", scrie dailymail.co.uk.

Ziona spune că nu se opreşte din căutarea de noi soţii: "Pentru a-mi mări secta, sunt dispus chiar să plec în SUA pentru a mă însura".

Unul dintre fii bărbatului a declarat, însă, că tatăl lui se însoară cu femeile cele mai sărace din sat pentru a avea grijă de ele.






×