x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cel mai ciudat cuplu: Au renunţat la prejudecăţile celor din jur pentru a fi împreună

Cel mai ciudat cuplu: Au renunţat la prejudecăţile celor din jur pentru a fi împreună

21 Mar 2013   •   10:12
Cel mai ciudat cuplu: Au renunţat la prejudecăţile celor din jur pentru a fi împreună

Dragostea este ciudată, iar Kate şi Gary pot părea cei mai ciudaţi îndrăgostiţi din lume. Cu toate că cei din jur nu au acceptat relaţia lor, după ce au stat zece ani împreună, ei s-au căsătorit. Dacă anumite diferenţe sunt normale într-un cuplu, cei doi au dus totul la extrem. În timp ce femeia este cu 15 centrimetri mai înaltă, bărbatul este cu 30 de ani mai în vârstă. Aceste lucruri i-au făcut pe cei apropiaţi lor să nu fie de acord cu această legătură.

Citeşte şi La bine şi la rău: Povestea soţului devotat care ţine vie memoria consoartei bolnave de Alzheimer

Kate Woodward are 29 de ani şi este din Marea Britanie. Ea l-a cunoscut pe Gary, un constructor, în urmă cu zece ani, în timp ce se afla într-un club, sărbătorind ziua unei prietene. Cu toate că ea avea doar 19 ani şi bărbatul 49, cei doi s-au îndrăgostit pe loc, scrie RTV.NET.

Citeşte şi O tânără înjunghiată de 32 de ori s-a ÎNDRĂGOSTIT de paramedicul care a SALVAT-O

Din 15 fete prezente la petrecere, el a zărit-o pe ea şi i-a făcut cinste cu un pahar de alcool. Vorbind toată noaptea, ei au realizat că se atrag mai mult decât trebuie, cu toate că ambii se aflau într-o relaţie. Ea avea un iubit şi el era căsătorit de peste 25 de ani. Astfel, au decis să rămână prieteni şi au continuat să iasă în oraş, făcând lucruri normale ca şi amici. Cu toate acestea, perioada de prietenie nu a durat mult şi cei doi au devenit iubiţi, după ce fiecare a renunţat la partenerul actual, bărbatul chiar divorţând de soţia lui, femeia cu care era căsătorit de peste un sfert de secol.

Află pe RTV.NET cum au trecut cei doi peste toate prejudecăţile şi ce planuri de viitor au.

×
Subiecte în articol: cuplu casatorie prejudecati relatie