x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Certificatul de deces al lui Whitney Houston a fost făcut public

Certificatul de deces al lui Whitney Houston a fost făcut public

17 Feb 2012   •   06:49
Certificatul de deces al lui Whitney Houston a fost făcut public

Certificatul de deces al canatretei Whitney Houston a fost eliberat de catre medicii legisti din Los Angeles. Potrivit documetului, cauza mortii nu a fost deocamdata stabilita, medicii inca cercetand motivul pentru care artista a murit, informeaza Yahoo News.

In certificat se mai precizeaza ca Houston va fi inmormantata in Newark - orasul sau natal, din statul New Jersey, langa tatal sau, care a incetat din viata in 2003. Ceremonia de inmormantare va avea loc sambata la Biserica Baptista "New Hope", din Newark.

Cantareata, in varsta de 48 de ani, a fost gasita, in noaptea de 11 spre 12 februarie, in stare de inconstienta in cada unei camere de hotel din Beverly Hills, California. Anchetatorii au gasit, in camera de hotel, mai multe medicamente pentru combaterea stresului, a anxietatii si a atacurilor de panica care pot fi mortale, daca sunt luate in doze mari si in combinatie cu alcoolul.

De asemenea, langa medicamente, care se elibereaza numai pe baza de reteta, au mai fost gasit sticle de sampanie si bere.

Autopsia lui Whitney a fost efectuata, insa rezultatele testelor toxicologice vor fi facute publice abia peste 8 saptamani.


×