x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Charlene Wittstock a devenit "prinţesă de Monaco", după ce i-a spus "Da" prinţului Albert al II-lea

Charlene Wittstock a devenit "prinţesă de Monaco", după ce i-a spus "Da" prinţului Albert al II-lea

de Marina Constantinoiu    |    01 Iul 2011   •   15:23
Charlene Wittstock a devenit "prinţesă de Monaco", după ce i-a spus "Da" prinţului Albert al II-lea

Dupa ce l-a asteptat zeci de ani pe printul Albert al II-lea sa-si aleaga in sfarsit o mireasa, principatul Monaco a respirat, vineri, ultimele clipe de burlacie ale printului, asteptand sa o aplaude pe noua printesa de Monaco, Charlene Wittstock, care o succede pe celebra actrita Grace Kelly care a fost casatorita cu tatal lui Albert, printul Rainier.

Cei doi si-au spus “da' in cele din urma vineri dupa-amiaza, iar frumoasa blonda in varsta de 33 de ani, fosta inotatoare olimpica, va fi transformata din om de rand in printesa in cadrul unei ceremonii organizate in sala tronului in care si Grace Kelly s-a casatorit cu printul Rainier al III-lea, in urma cu 55 de ani.
Nunta princiara continua sambata, cu ceremonia religioasa si o gala opulenta la care vor participa invitatii la nunta din randul carora fac parte sefi de stat, membri ai altor familii regale europene si nu numai, celebritati din lumea modei si a sportului.
Cu mai multe ore inainte de ceremonia de vineri, sute de monegasci s-au adunat in Piata Palatului unde au fost amplasate mari ecrane pe care vor putea urmari casatoria.
Cuplul princiar urmeaza sa semneze in registrul cartii civile cu un stilou creat special, din aur si incrustat cu pietre pretioase, decorat cu monograma principatului. Acest stilou este creat special de compania germana Montblanc.
Monegascii, dar si turistii au fost invitati sa participe la o mica petrecere dupa casatoria civila, in Piata Palatului, petrecere ce va fi incununata de un concert Jean Michel Jarre si un spectacol de lasere.

×