x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Chemat în faţa instanţei pentru a explica de ce stă în casa părinţilor la 30 de ani

Chemat în faţa instanţei pentru a explica de ce stă în casa părinţilor la 30 de ani

24 Mai 2018   •   17:14
Chemat în faţa instanţei pentru a explica de ce stă în casa părinţilor la 30 de ani

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din New York, Michael Rotondo, a fost obligat să părăsească locuinţa părinţilor şi a fost silit să se prezinte în faţa instanţei pentru a explica de ce nu are un loc de muncă, marţi, potrivit USA Today.

Într-un interviu acordat publicaţiei Business Insider, Rotondo, din Camillus, un oraş aflat la 16 kilometri vest de Syracuse, a spus că se concentrează pe a fi părinte.

“Sunt tată de câţiva ani”, a spus acesta pentru publicaţie. “Asta este ceea ce am făcut. Chiar nu am urmărit o carieră”. Acesta a adăugat că a lucrat “aici şi acolo”, a făcut “lucruri”, însă cel mai mult s-a concentrat pe a fi tată. Asta în ciuda faptului că şi-a pierdut dreptul de a-şi vedea copiii.

Din acel moment, a spus Rotondo pentru Business Insider, părinţii săi au încercat să-l facă să plece şi nu i-au mai oferit mâncare.

“Am fost un tată excelent”, a afirmat Rotondo, adăugând că şi-a dus copiii la pescuit şi la ski. “Am fost un tată grozav, iar copiii aveau nevoie de mine în viaţa lor. De aceea nu sunt CEO-ul unei mari companii. De aceea încă locuiesc cu părinţii”, a mai spus acesta.

Într-o audiere de 30 de minute, Rotondo i-a cerut judecătorului Curţii Supreme de Justiţie, Donald Greenwood,  încă şase lui permisiunea de a locui în casa părinţilor. Greenwood a numit cererea “scandaloasă” şi l-a încurajat să adreseze cererea direct părinţilor, însă acesta a refuzat.

Cu toate acestea, la o zi după audieri, Rotondo părea gata să se mute. “Nu îmi mai doresc să locuiesc acolo”, a spus acesta pentru CNN. Însă, bărbatul spune că tot va mai avea nevoie de câteva luni pentru a pleca. 

Audierele au început după ce Mark şi Christina Rotondo i-au cerut în mai multe rânduri fiului lor să se mute şi să-şi ia un job. Pe 18 februarie, cei doi i-au oferit 1.100 de dolari pentru a-l ajuta să îşi găsească un loc unde să stea.

×