x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cicciolina revine în politică şi aspiră la postul de primar al oraşului Monza

Cicciolina revine în politică şi aspiră la postul de primar al oraşului Monza

de Agerpres    |    22 Noi 2011   •   14:43
Cicciolina revine în politică şi aspiră la postul de primar al oraşului Monza

Fosta actrita in filmele pentru adulti, Ilona Staller, cunoscuta sub pseudonimul Cicciolina ("Grasuta") a decis sa se intoarca in politica. La 2 decembrie, actrita in varsta de 60 de ani va incepe campania electorala pentru a-si sustine candidatura la primaria orasului Monza, a anuntat chiar ea marti la postul de Radio 24.

Ilona Staller a motivat ca la Monza are multi prieteni si isi doreste sa transforme orasul intr-un loc incitant. "Vreau sa transform Villa Reale intr-un cazinou de proportii pentru a aduce bani locuitorilor", a declarat doamna Staller. Ea a intrat in atentia presei italiene dupa ce s-a aflat ca la implinirea varstei de 60 de ani va primi o pensie parlamentara de 3.000 de euro.

"Sunt trei mii de euro brut si nu vad nimic scandalos in asta. Sunt persoane care primesc pensii in valoare de 15.000 de euro la varsta de 47 de ani", a afirmat Ciccolina, care a marturisit ca va dona banii primiti asociatiilor care se lupta pentru drepturile mamelor si copiilor din Africa.

Ilona Staller a vorbit si despre actualul Guvern, despre care spune ca "ii da o impresie pozitiva". Italia va depasi criza economica dupa doi-trei ani, considera fosta actrita din filmele porno. "In comparatie cu fosta clasa politica, eu sunt o sfanta. Nu am luat niciodata mita pentru licitatii. Singurele probleme pe care le-am avut cu politia privesc actele obscene in locurile publice", a conchis Ilona Staller.

×