x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cinci persoane spitalizate după o busculadă creată de o promoţie de Crăciun într-un mall australian

Cinci persoane spitalizate după o busculadă creată de o promoţie de Crăciun într-un mall australian

24 Dec 2019   •   09:22
Cinci persoane spitalizate după o busculadă creată de o promoţie de Crăciun într-un mall australian

Cinci persoane au fost spitalizate după o busculadă creată într-un centru de cumpărături de la periferia oraşului australian Sydney cu ocazia unei promoţii de Crăciun, transmite marţi Reuters.

Înregistrările video arată o mulţime de oameni care se calcă în picioare pentru a aduna cât mai multe vouchere cadou aflate în baloane aurii, argintii şi albe. Ploaia de baloane conţinând vouchere cadou a fost organizată la centrul comercial Westfield Parramatta din Sydney.

Paramedicii chemaţi de urgenţă la centrul comercial au tratat 12 persoane, iar patru bărbaţi şi o femeie au necesitat spitalizare.

"Trei dintre pacienţii spitalizaţi aveau probleme mai grave, printre care traume ale cutiei toracice, ale gâtului şi coloanei vertebrale, precum şi stări de ameţeală şi de vomă", conform unui reprezentant al serviciului de ambulanţă din Sydney.

Firma Scentre Group, care deţine lanţul de centre comerciale Westfield din Australia, a anunţat că investighează incidentul. "Siguranţa clienţilor noştri, a partenerilor şi angajaţilor reprezintă prioritatea noastră", conform unui purtător de cuvânt al Scentre Group.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: craciun promotie sydney mall