x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cine conduce lumea? Vezi lista participanţilor la reuniunea 2012 a Grupului Bilderberg

Cine conduce lumea? Vezi lista participanţilor la reuniunea 2012 a Grupului Bilderberg

01 Iun 2012   •   15:32
Cine conduce lumea? Vezi lista participanţilor la reuniunea 2012 a Grupului Bilderberg

A 60-a reuniune a Grupului Bilderberg a inceput vineri, lucrarile fiind programate sa se desfasoare pana pe 3 iunie, la Chantilly, in statul american Virginia.

Despre grupul format din aproape 200 de personalitati politice, economice si culturale, precum si din mediul universitar, care se intalnesc anual, in luna mai, exista numeroase legende referitoare la presupusa influenta pe care o are grupul in evolutia societatii.

Grupul Bilderberg si-a primit numele de la hotelul in care a avut loc prima intalnire, in 1954, printre fondatori numarandu-se miliardarul David Rockefeller si membri ai bogatei familii Rotschild.

In ultimul timp, grupul a devenit ceva mai transparent in privinta activitatilor, postand pe site-ul propriu anunturi legate de intalniri, tematica acestora si participanti.

In acest an participa 145 de persoane care discuta probleme legate de comert, activitatea economica, politici monetare si investitii, securitate si ecologie, lista finala a participantilor fiind publicata pe site-ul oficial.

×
Subiecte în articol: grupul bilderberg