x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ciorapi pentru Paul Wolfowitz

Ciorapi pentru Paul Wolfowitz

de Corina Andriuta    |    03 Feb 2007   •   00:00
Ciorapi pentru Paul Wolfowitz

Paul Wolfowitz, presedintele Bancii Mondiale, a primit cadou 12 perechi de ciorapi de la un producator turc. Wolfowitz s-a facut de ras in momentul in care a aparut cu ciorapii rupti la intrarea in Moscheea Albastra din Edirne, pe 28 ianuarie.

In timpul vizitei din Turcia, 28 ianuarie, Paul Wolfowitz a fost nevoit sa treaca prin doua momente penibile. Aflat in vizita la Moscheea Albastra din orasul Edirne, presedintele Bancii Mondiale a fost surprins de un fotograf afisand ambii ciorapi rupti in momentul in care s-a descaltat la intrarea in edificiu. Apoi, Wolfowitz a trebuit sa se imprumute 150 de euro de la una din garzile sale in momentul in care a dorit sa plateasca doua bratari de aur cumparate pentru fiica sa.

CADOU. Conform www.factnews.ru, un producator de ciorapi din Turcia i-a facut cadou insolitului oaspete 12 perechi de ciorapi.
"Daca el si-ar fi cumparat ciorapi de la noi, atunci poate n-ar fi avut neplaceri. Calitatea ciorapilor turcesti e demonstrata prin cantitatea care este exportata in Uniunea Europeana", a declarat Umit Ozuren, director adjunct al producatorului de ciorapi din Turcia.

Conform unor angajati ai Bancii Mondiale, "e tipic rentru o persoana ca Wolfowitz, care este ocupat mai tot timpul cu implementarea unor proiecte, sa uite sa-si verifice ciorapii inainte de a intra in moschee, sau de a avea bani de buzunar pentru micile cumparaturi".

×
Subiecte în articol: externe ciorapi wolfowitz