x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Crimă șocantă în Germania. O tânără româncă a fost ucisă de un imigrant

Crimă șocantă în Germania. O tânără româncă a fost ucisă de un imigrant

08 Sep 2017   •   14:54
Crimă șocantă în Germania. O tânără româncă a fost ucisă de un imigrant

Un imigrant din Mali a fost acuzat pentru uciderea unei românce în vârstă de 33 de ani din orașul german Regensburg, miercuri, scrie Breitbart.

Imigrantul în vârstă de 21 de ani a fost arestat în această săptămână după ce o prostituată româncă în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă, miercuri, în apartamentul său din Regensburg.

Autoritățile susțin că imigrantul din Mali este cu siguranță criminalul, în condițiile în care telefonul victimei a fost găsit asupra lui. Un purtător de cuvânt al poliției din Regensburg a afirmat că motivul crimei a fost jaful, iar refugiatul a sugrumat tânăra până când aceasta a rămas fără suflare.

„Dorea bani de la ea, iar când aceasta a început să țipe, el a sugrumat-o cu mâinile până s-a oprit din țipat, apoi i-a luat lucrurile, telefonul mobil și a părăsit apartamentul.”, a spus inspectorul șef Stefan Halder.

Bărbatul din Mali a venit în Germania fără niciun act de identificare în luna martie a acestui an și, în ciuda faptului că nu a reușit să primească statutul de refugiat, autoritățiile nu au reușit să îl deporteze.

×
Subiecte în articol: crima romanca germania imigrant furt