x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Criminal" la 12 ani: Eram nervos pe câine aşa că l-am omorât. Am vrut să-l văd cum moare

"Criminal" la 12 ani: Eram nervos pe câine aşa că l-am omorât. Am vrut să-l văd cum moare

30 Oct 2012   •   16:58
"Criminal" la 12 ani: Eram nervos pe câine aşa că l-am omorât. Am vrut să-l văd cum moare
Sursa foto: AFP

Un băiat de 12 ani din California şi-a spânzurat câinele de mânerul uşii doar "ca să vadă cum moare", informează www.nydailynews.com.

"Eram nervos pe câine aşa că l-am omorât. Am vrut să-l văd cum moare", a spus copilul poliţiei. Cazul perturbator de cruzime faţă de animale a avut loc vineri în Salinas, California.

Poliţia a fost anunţată de sora de 19 ani a băiatului care a sunat la 911 şi a spus că fratele ei "îi face rău câinelui". Băiatul a început să o bată pe sora sa, iar conversaţia telefonică s-a întrerupt. Autorităţile au ajuns apoi la casa băiatului şi au găsit căţelul terrier de aproape 6 kilograme spânzurat de zgardă de mânerul uşii de la dormitor. Băiatul a ieşit din acelaşi dormitor şi "spontan" a recunoscut că el este făptaşul.

Sora băiatului a spus că într-adevăr el este vinovatul menţionând că nu cunoaşte motivul pentru care fratele ei s-a înfuriat pe câine.

Băiatul nu a mai fost implicat în trecut în incidente până acum şi a fost pus sub acuzare pentru că şi-a bătut sora şi pentru cruzime deosebit de gravă faţă de un animal.

"A fost foarte impersonal cu ofiţerii de poliţie şi nu a avut nicio remuşcare. Sunt în Poliţie de 20 de ani şi nu am mai întâlnit un astfel de caz în care să fie implicată o persoană atât de tânără", a spus un poliţist.


×
Subiecte în articol: crima copil animale cruzime