x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Criminalul care a ucis 12 oameni la premiera filmului Batman nu înţelege de ce este închis

Criminalul care a ucis 12 oameni la premiera filmului Batman nu înţelege de ce este închis

27 Iul 2012   •   19:55
Criminalul care a ucis 12 oameni la premiera filmului Batman nu înţelege de ce este închis

James Holmes suspectul care a ucis 12 oameni, la premiera filmului Batman dintr-un cinematograf din orasul Aurora, statul Colorado, le-a spus gardienilor care-l pazesc ca nu intelege de ce este in detentie, spune un articol publicat in Daily News.

Dar in Centrul de Detentie al Tinutului Arapahoe nu-l crede nimeni. Gardienii care au venit in contact cu detinutul cred ca Holmes simuleaza amnezia.

Presa a speculat extrem de mult asupra comportamentului bizar al lui Holmes, mai ales dupa scenele oferite de el in timpul sedintei curtii cand procurorii i-au adus la cunostinta inculpatului acuzatiile.

In iunie 20122 Holmes s-a inscris la doctorat pentru neurostiite la Universitatea Colorado Anschutz Medical Campus din Aurora. I s-a acordat un buget de 21.600 $ de la Institutul National al Sanatatii. Suma a fost alocata pentu perioada iulie 2011 pana in
iunie 2012. Holems a mai primit si un salariu de 5.000 $ de la Universitatea Colorado din Denver.

In 2012 performantete lui academice au intrat in declin iar la examinarile din primavara nu a mai facut fata. Universitatea nu intentiona sa-l exmatriculeze cu toate acestea Holmes era in proces de retragere din universitatea respectiva. La trei zile dupa ce a picat examenele orale in iunie 2012, el a renuntat definitiv la studii fara a oferi nicio explicatie.

Suspectul a aparut luni in sala de tribunal cu parul vopsit intr-un portocaliu strident si a avut un comportament bizar pe tot parcursul sedintei judecatoresti.

×