x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Crocodil gigant, capturat viu în Filipine. Reptila de o tonă va fi vedeta unui parc tematic (VIDEO)

Crocodil gigant, capturat viu în Filipine. Reptila de o tonă va fi vedeta unui parc tematic (VIDEO)

06 Sep 2011   •   06:38
Crocodil gigant, capturat viu în Filipine. Reptila de o tonă va fi vedeta unui parc tematic (VIDEO)

Mai multi vanatori veterani si localnici s-au luptat si au reusit sa captureze un crocodil gigant de apa sarata. Totul, de dragul turistilor. Animalul va fi vedeta unui parc tematic din provincia Agusan, Filipine, scrie Associated Press.

Primarul Edwin Cox Elorde a declarat ca zeci de locuitori s-au chinuit sa prinda reptila de 6,4 metri. Si potrivit oficialului, fiorosul animal ar putea fi unul dintre cei mai mari crocodili capturati vii in ultimii ani.

Cox Elorde a mai spus reptila, care cantareste peste o tona, este un adevarat pericol, pentru ca in iulie ar atacat un pescar. Omul este dat disparut.

"Va fi cel mai mare animal al parcului, iar oamenii sunt fericiti ca au putut transforma un animal periculos intr-un bun care le va aduce bani", a mai spus primarul.

Cu toate acestea, locuitorii traiesc cu frica pentru ca alti cativa crocodili inca dau tarcoale la periferia unui oras cu ferme in care locuiesc 37.000 de oameni.

Gigantul va sta incuiat intr-o cusca pana la deschiderea parcului ecoturistic.

×