x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum a reacţionat Donald Trump după ce Barack Obama a fost reales

Cum a reacţionat Donald Trump după ce Barack Obama a fost reales

07 Noi 2012   •   10:39
Cum a reacţionat Donald Trump după ce Barack Obama a fost reales
Sursa foto: ANDREW REDINGTON / AFP

Miliardarul american Donald Trump, suporter înfocat al republicanilor, a postat mai multe mesaje pe contul său de Twitter în timp ce erau calculate rezultate voturilor în care îşi exprima furia faţă de realegerea lui Barack Obama, potrivit Antena 3.

"Trebuie să avem o revoluţie în această ţară. Obama a pierdut votul popular, dar a câştigat alegerile! Nu trebuie să lăsăm să se întâmple asta! Va trebui să mărşăluim la Washington, pentru a stopa mascarada asta. Să ne luptăm din răsputeri pentru a stopa această nedreptate murdară", a scris Trump pe Twitter.

Mii de persoane au sărbătorit marţi noaptea realegerea lui Barak Obama în Times Square la New York, fluturând steguleţe şi scandând "Încă patru ani”, în momentul în care televiziunile i-au anunţat victoria împotriva republicanului Mitt Romney.

"Obama, Obama a strigat mulţimea, în timp ce maşinile claxonau în semn de bucurie. Procesul electoral a fost transmis în direct pe ecrane uriaşe, de două posturi de televiziune concurente, CNN şi Fox News. Mii de persoane s-au adunat în celebra piaţă, pentru a trăi împreună momentul, în ciuda temperaturilor apropiate de zero grade.

×
Subiecte în articol: barack obama sua donald trump alegeri vot