x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum petrec politicienii Crăciunul şi ce le transmit românilor

Cum petrec politicienii Crăciunul şi ce le transmit românilor

25 Dec 2014   •   09:26
Cum petrec politicienii Crăciunul şi ce le transmit românilor

Anul acesta, politicienii au ales să transmită mesaje de Crăciun românilor prin intermediul rețelelor de socializare sau a blogurilor personane.

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de soţia sa, Daciana Sârbu, şi fiica celor doi, împreună cu mesajul "Crăciun fericit tuturor!"



Adrian Năstase a publicat pe blog o fotografie în care apar soţia sa, Dana Năstase, şi cei doi fii ai lor, Mihnea şi Andrei. "Sărbătorile au adus familia împreuna. Cel mai frumos cadou adus de Moșu’", a scris Adrian Năstase.



Tot pe Facebook au ales să trimită mesajul de Crăciun şi Elena Udrea, preşedintele PMP.

"Crăciun fericit tuturor românilor! Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă aducă bucurie şi lumină în case şi în suflete! Să petreceţi aceste zile aşa cum vă doriţi, alături de oamenii cei mai dragi din vieţile voastre!", a scris Elena Udrea.



Fostul președinte Traian Băsescu a postat două fotografii pe contul de Facebook, alături de mesajul „Crăciun în familie”. În prima fotografie apare alături de soție, ținând în brațe cei doi nepoți, iar cea de-a doua , Băsescu apare alături de toată familia.


×