x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cunoscut rapper american, acuzat de dublă crimă

Cunoscut rapper american, acuzat de dublă crimă

15 Feb 2019   •   15:11
Cunoscut rapper american, acuzat de dublă crimă

Rapperul american YNW Melly, cunoscut pentru colaborarea cu artişti precum Kanye West, a fost arestat şi pus sub acuzare în Florida pentru uciderea altor doi rapperi, care ar fi fost prietenii săi din copilărie, informează BBC. 

Potrivit poliţiei, rapperul, pe numele real Jamell Demons, a conspirat cu un alt bărbat pentru a părea că victimele au murit împuşcate dintr-o maşină.

Înainte de arestarea sa, artistul, în vârstă de 19 ani, a declarat pe social media că au fost spuse "minciuni" cu privire la împuşcarea celor doi.

Departamentul de Poliţie din Miramar a anunţat tot pe reţelele de socializare acuzaţiile de crimă împotriva acestuia, precizând că Demons a fost arestat pentru uciderea a două persoane, alături de un alt bărbat, pe nume Cortlen Henry - care foloseşte numele de scenă YNW Bortlen.

Victimele, Christopher Thomas Jr şi Anthony Williams, erau ambii rapperi în aceeaşi trupă cu sediul în Florida. Cei doi au murit împuşcaţi pe 26 octombrie.

Potrivit poliţiei, Demons i-a împuşcat pe cei doi rapperi, apoi a complotat cu Henry pentru a părea că actul a fost comis de alte persoane.

Acesta din urmă a dus apoi cu maşina victimele la un spital local la ora 04:35 - unde au fost declarate moarte.

Poliţia susţine că versiunea oferită de Henry asupra celor întâmplate nu este susţinută nici de dovezi, nici de medicul legist.

Ambele victime apar într-un documentat despre Demons postat pe canalul său de YouTube, unde sunt descrise drept prietenii lui din copilărie.

Rapperul a apărut joi la tribunal, unde i s-a ordonat să rămână în închisoare fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, în timp ce Henry a fost reţinut luna trecută în Texas şi extrădat în Florida săptămâna aceasta.

YNW Melly a devenit cunoscut după ce şi-a postat muzica pe site-ul de hosting SoundCloud la vârsta de 15 ani - şi a acumulat de atunci zeci de milioane de vizualizări şi difuzări online.

În 2018, el a semnat cu YSL Records, şi a lansat o melodie - "Mixed Personalities" - alături de Kanye West.

Una dintre piesele sale cele mai cunoscute este "Murder on My Mind" - cu 90 de milioane de vizionari pe YouTube. 

Demons a fost arestat de mai multe ori - inclusiv luna trecută pentru posesie de droguri.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: rapper ymw melly