x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cuplu din California, acuzat de tortură. 10 copii au fost găsiți printre alimente putrezite și deșeuri animale și umane

Cuplu din California, acuzat de tortură. 10 copii au fost găsiți printre alimente putrezite și deșeuri animale și umane

16 Mai 2018   •   18:49
Cuplu din California, acuzat de tortură. 10 copii au fost găsiți printre alimente putrezite și deșeuri animale și umane

Un cuplu din California se confruntă cu acuzații de tortură și abuz, după ce 10 copii au fost descoperiți în condiții „oribile” într-o suburbie a orașului, scrie The Guardian.

Jonathan Allen, în vârstă de 29 de ani, tatăl copiilor, a negat cele șapte acuzații de tortură și cele nouă acuzații de abuz asupra copiilor, care au vârste între patru luni și 12 ani. Mama, Ina Rogers, în vârstă de 31 de ani, are nouă acuzații de abuz asupra copiilor, potrivit procurorilor.

Ina Rogers a negat că ar fi abuzat copiii și a declarat pentru reporteri că aceste acuzații vor „cădea”.

Copiii au fost salvați din casa părinților în luna martie. Aceștia prezentau răni provocate de ac, arsuri, vânătăi și răni care semănau cu cele produse de pistoalele cu bile. Avocatul șef adjunct din Fairfield, Sharon Henry, a declarat că cei mici au fost torturați în „scopuri sadice”.

Cei 10 copii au fost descoperiți în momentul în care polițiștii au răspuns unui apel în legătură cu dispariția unui minor. Aceștia au vizitat locuința și au descoperit alimente putrezite, cât și deșeuri animale și umane.

Opt dintre copii au povestit autorităților despre incidente care au început în urmă cu mai mulți ani.

Mama copiilor, Ina Rogers, a spus reporterilor că serviciile sociale i-au intervievat pe cei mici în urmă cu trei ani, când mama sa „a menționat ceva” ce a dus la o vizită a autorităților. În orice caz, nimic nu a urmat din acea anchetă. „Copiii mei mi-au fost dați înapoi”, a spus aceasta reporterilor.

 

×