x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cursa 447 / Încă trei cadavre scoase din Atlantic!

Cursa 447 / Încă trei cadavre scoase din Atlantic!

12 Iun 2009   •   00:00
Cursa 447 / Încă trei cadavre scoase din Atlantic!

Trei noi cadavre au fost recuperate ieri de marina braziliană. Până acum au fost recuperate 44 de corpuri ale pasagerilor aflaţi la bordul Airbusului prăbuşit. Lista cu pasageri şi echipaj cuprindea 228 de persoane.



Cele trei cadavre, primele recuperate de marţi, au fost reperate de avioane franceze şi ulterior ridicate de marina braziliană şi transportate la bordul fregatei Constituicao, a declarat gen. Ramon Cardoso. El a mai precizat că 25 de trupuri care se aflau pe fregata Bosisio au fost transferate pe insula Fernando de Noronha pentru o identificare preliminară. Acestea vor fi transportate sâmbătă şi duminică spre oraşul Recife, unde vor fi efectuate examinări mai amănunţite.

Gen. Cardoso a mai afirmat că nu s-a stabilit nicio dată pentru încetarea căutărilor şi a reiterat faptul că acestea vor continua până cel puţin la 19 iunie. De asemenea, el a indicat că o navă a adus în portul Natal 37 de fragmente ale avionului Airbus A330 prăbuşit la 1 iunie. Acestea vor fi transportate la Recife, urmând ca ulterior să fie puse la dispoziţie anchetatorilor francezi. La Paris, statul major al armatei franceze a comunicat la rândul său faptul că fregata Ventôse a recuperat 130 de fragmente din avionul A330 prăbuşit.

×
Subiecte în articol: externe