x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe De ce Kim Jong-Un se îngrasă cu 10 kg în fiecare an

De ce Kim Jong-Un se îngrasă cu 10 kg în fiecare an

04 Iul 2016   •   14:07
De ce Kim Jong-Un se îngrasă cu 10 kg în fiecare an

Liderul nord-coreean are probleme cu greutatea corporală, spun surse din agenţia de spionaj din Coreea de Sud. Kim Jong-Un s-a îngrăşat cu 40 de kilograme după ce a devenit şeful statului în anul 2012 iar cauza probabilă a îngrăşării ar fi paranoia şi insomniile, relatează AFP, citat de rt.com.

Kim Jong-Un nu a fost niciodată un bărbat slab însă în ultimii ani s-a îngrăşat vertiginos. Un raport al Agenţiei Sud-Coreene de Spionaj relevă faptul că liderul suferă de insomnie şi paranoia ceea ce îl determină să manânce şi să bea din ce în ce mai mult.

"Kim Jong-Un ţine o evidenţă foarte strictă a potenţialelor ameninţări la adresa puterii sale, inclusiv din rândul militarilor şi este obsedat de propria sa securitate", a declarat Lee Cheol-Woo, după un brief-ing cu deputaţii sud-coreeni.

Lee a menţionat faptul că liderul de la Phenian cântărea 90 de kilograme când a preluat puterea de la tatăl său însă în anul 2014 ajunsese la 120 de kilograme iar anul acesta a ajuns deja la 130 kg.

"Pentru că se îndoapă şi bea continuu este foarte probabil că va ajunge să aibă probleme grave de sănănătate", a mai declarat reprezentantul spionilor.

×
Subiecte în articol: Kim Jong-un