x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire HALUCINANTĂ, legată de cea mai mare sinucidere în masă din istorie! Ce s-a găsit într-o morgă dezafectată din SUA (VIDEO)

Descoperire HALUCINANTĂ, legată de cea mai mare sinucidere în masă din istorie! Ce s-a găsit într-o morgă dezafectată din SUA (VIDEO)

09 Aug 2014   •   13:20
Descoperire HALUCINANTĂ, legată de cea mai mare sinucidere în masă din istorie! Ce s-a găsit într-o morgă dezafectată din SUA (VIDEO)

Un bărbat din California se bucură pentru că, într-un final, după 35 de ani, a putut revendica rămășițele soției sale. Femeia, care făcea parte dintr-o sectă, a participat, în 1978, alături de alte peste 900 de persoane, la cea mai mare sinucidere în masă din istoria modernă, care a avut loc în Jonestown, Guyana, relatează ABC News.

Recent, autoritățile americane au descoperit într-o casă funerară dezafectată din Dover, Delaware, rămășițele incinerate a nouă victime, printre care și cele ale lui Maud Ester Perkins. Soțul acesteia a declarat pentru Associated Press că, pâna la momentul în care a fost sunat de polițiștii din Delaware nu a știut ce s-a întâmplat cu rămășițele soției sale.

Sute de cadavre în descompunere au fost aduse în 1978 din Jonestown la morga bazei militare din Dover. Multe din acele cadavre nu au fost niciodată revendicate sau identificate.

În tragedia din 1978 au murit 909 oameni, printre care și un membru al congresului american. Secta trăia conform regulilor socialismului, sub conducerea unui american fanatic. Tragedia a început odată cu sosirea în țară a congresmanului american, decis să investigheze activitățile sectei. Speriat că va fi încolțit, liderul sectei le-a împărțit membrilor o băutură cu otravă.

Episodul a intrat în istorie drept cea mai mare sinucidere în masă din istoria modernă.

×