x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire INCREDIBILĂ: Ce ascundea în tocurile pantofilor câştigătoarea concursului "Latin American Idol"! (VIDEO)

Descoperire INCREDIBILĂ: Ce ascundea în tocurile pantofilor câştigătoarea concursului "Latin American Idol"! (VIDEO)

22 Feb 2013   •   11:09
Descoperire INCREDIBILĂ: Ce ascundea în tocurile pantofilor câştigătoarea concursului "Latin American Idol"! (VIDEO)
Sursa foto: captura video

Martha Heredia, câştigătoarea concursului de talente "Latin American Idol", a fost arestată miercuri noapte, când se pregătea să se urce într-un avion pentru New York. Adorată de zeci de mii de fani, Martha este acuzată de trafic de droguri, poliţia descoperind în platformele pantofilor ei heroină în valoare de 1 milion de dolari, scrie Daily Mail.

Anchetatorii fac cercetări pentru a afla dacă Martha Heredia, în vârstă de 22 de ani, făcea parte dintr-o reţea de trafic de droguri sau dacă lucra pe cont propriu. În ambele situaţii însă, tânăra riscă să-şi petreacă următorii zece ani după gratii.

Heredia a devenit vedetă în Republica Dominicană în 2009, după ce a câştigat finala concursului "Latin American Idol".

În noaptea în care Martha a concurat în finală, mii de oameni s-au adunat în pieţele publice pentru a o susţine şi urmări pe ecrane imense, iar preşedintele de atunci, Leonel Fernandez, i-a îndemnat public pe oameni s-o voteze.

"Politicienii sunt norocoşi că nu candidezi pentru funcţia de preşedinte pentru că i-ai învinge pe toţi", i-a transmis Marthei preşedintele.



×