x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire ŞOCANTĂ în Oklahoma: Ce au găsit poliţiştii în două maşini scufundate într-un lac în urmă cu 40 de ani (VIDEO)

Descoperire ŞOCANTĂ în Oklahoma: Ce au găsit poliţiştii în două maşini scufundate într-un lac în urmă cu 40 de ani (VIDEO)

19 Sep 2013   •   13:54
Descoperire ŞOCANTĂ în Oklahoma: Ce au găsit poliţiştii în două maşini scufundate într-un lac în urmă cu 40 de ani (VIDEO)

Poliţia din Oklahoma a demarat o anchetă, după ce o echipă de scafandri a descoperit, în Lacul Foss, două mașini vechi în interiorul cărora se aflau câte trei cadavre, scrie Daily Mail. Cele șase persoane fuseseră date dispărute în urmă cu 40 de ani.

Scroll pentru video

Cele două autoturisme scoase la suprafaţă sunt un Camaro din 1969 şi un Chevrolet la fel de vechi. În Camaro, poliţiştii au găsit rămăşiţele a trei adolescenți dispăruți pe 20 noiembrie 1970, iar în Chevrolet au fost descoperite cadavrele altor trei bărbați. Aceștia au dispărut la sfârșitul anilor '50.

Cu toate că autoritățile nu au dat detalii referitoare la identitatea victimelor, este posibil ca tinerii din Camaro să fie Jimmy Allen Williams, de 16 ani, Thomas Michael Rios, de 18 ani și Leah Gail Johnson, tot de 18 ani.

Mașinile au fost descoperite întâmplător, în timp ce o echipă de scafandri testa un nou sonar în lac.

×